TOTALA LÖSNINGAR I OFFICE SERVICE

Fastighetsunderhåll

Det finns mycket man måste tänka på som entreprenör. Utöver det dagliga arbetet med att sälja den produkt eller tjänst man arbetar med måste man dessutom ta hand om praktiska frågor för att kontoret skall fungera så smidigt som möjligt. Många företag saknar idag dock en ”fixare” och det är här vi kommer in i bilden.

Vi på Himmel Gruppen erbjuder nämligen kontinuitet och välkända ansikten som mer än gärna tar hand om att laga, fixa eller göra de saker som ingen annan har tid, lust eller möjlighet att fixa själva. Att anlita oss för allt som har med fastighetsunderhåll att göra frigör helt enkelt mycket tid som istället kan ägnas åt andra och viktigare saker.

Vi kan göra det mesta och anpassar oss mer än gärna efter just era behov och önskemål. Några exempel på saker vi kan utföra åt dig är att montera ihop möbler, sätta upp tavlor och gardiner, byta lampor, packa saker och flytta dem, skruva upp hyllor, koppla ihop elektronik och byta ut trasiga handtag. Vi kan dessutom ta hand om att byta lås, smörja gnisslande gångjärn och slänga skräp som samlas runt om på kontoret.
Eftersom vi tror på personliga lösningar väljer ni dessutom själva om ni vill ha schemalagda besök eller endast vid behov. Tänk dig. Att ha någon som kommer varje fredag och fixar sånt ni inte haft tid med under veckan så att alla kan åka hem med gott samvete under helgen och känna att någon tar hand om det åt en. Med oss på Himmel Gruppen är detta möjligt.

Image module