Layer

Kaffestunden är för många människor en av de skönaste tiderna på dagen, en möjlighet att få vila från arbetet och för ett par minuter ladda batterierna igen. Dock har de allra flesta av oss alltför ofta varit med om att kaffekannan på jobbet står tom och att mer tid än nödvändigt spenderas på att vänta på att bryggkaffet skall bli klart innan vi kan återgå till våra uppgifter igen.

Vi har lösningen! Himmel Gruppen erbjuder nämligen utmärkta kaffemaskiner från marknadens ledande tillverkare. Med en kaffemaskin blir din dryck klar på ett litet ögonblick och du slipper vänta längre än absolut nödvändigt.

Himmel Gruppen är måna om att ni skall få en kaffemaskin som passar just ert företag och beroende på vad ni behöver erbjuder vi därför möjligheten att hyra eller leasa kaffemaskiner. Vid ett första möte sammanställer vi information om hur många ni är, hur många koppar som bryggs om dagen samt vilken sorts kaffe ni önskar. Därefter rekommenderar vi den maskin som vi tror att ni kommer att känna er riktigt nöjda med och som passar er bäst. Vi säljer dessutom riktigt gott kaffe och erbjuder också service anpassad till vad ni önskar och behöver. Den som vill kan även hyra vattenmaskiner som ger medarbetarna möjligheten att fylla på energinivåerna med riktigt fräscht vatten.

Himmel Gruppen utför allt från daglig till månatlig skötsel av fikaraster och strävar efter att kafferasten skall bli den bästa stunden på dagen – varje dag. Kontakta oss så berättar vi mer än gärna om hur din kafferast blir mycket godare. Över en kopp kaffe kanske?