TOTALA LÖSNINGAR I OFFICE SERVICE

Städning

En av nycklarna till en arbetsplats där man trivs är en trevlig miljö. Det är ju trots allt så att vi människor spenderar en stor del av vår vakna tid just på arbetet och ett kontor som är rent och prydligt är utan tvekan en roligare plats att vara på.

Vi på Himmel Gruppen börjar alltid med att lyssna in våra kunder för att identifiera vilka behov ni har på företaget och skapar sedan en anpassad städlösning som passar just er. Vi tar hand om allt från kontorsstädning, trappstädning och byggstädning till flyttstädning, golvvård och tvätt av möbler.

Ansvarsfulla val vad gäller miljön är också något som ligger oss varmt om hjärtat och vi använder därför bara miljömärkta kemikalier eller naturliga ämnen när vi städar hos er. Genom att aktivt välja bort farliga kemikalier vill vi helt enkelt minimera påverkan på miljön och allergirisken hos all personal på företaget.

Med oss får du också regelbundna kvalitetskontroller där vi för en kontinuerlig dialog med er – allt för att vår städtjänst hela tiden skall hålla högsta möjliga nivå.
Vi vill helt enkelt vara din “osynliga” städare och skapa en miljö där dina medarbetare varje dag stiger in i en ren och fräsch lokal – utan att någonsin behöva reflektera över hur det hela gick till.

Image module