TOTALA LÖSNINGAR I OFFICE SERVICE

VD har ordet

När jag startade Himmel Gruppen år 2013 hade jag jobbat länge inom kontorsservicebranschen. Jag hade sett det mesta och mycket av det jag sett insåg jag också att jag kunde göra bättre. Jag ville helt enkelt inte sitta fast i en organisation som stagnerat och det var dags att stå på egna ben och göra det själv istället.

Detta blev starten på en fantastisk resa som fortfarande pågår. Vi på Himmel Gruppen är idag ett populärt val bland våra kunder tack vare vårt breda sortiment och vår dedikation till utmärkt service till ett rimligt pris.

Jag vill personligen tacka alla som givit oss förtroendet att imponera och ser fram emot att få möta dig som ny kund. Tveka inte att höra av Er så arbetar vi tillsammans fram ett skräddarsytt avtal för just Ert företag.

Varma hälsningar,
Darko Misic